Bel: 06-25136584
 
Eten bij Tanja
Traditionele Oost-Europese gerechten

Over ons

Welkom bij "Eten Bij Tanja" in Grave!

Wij zijn gespecialiseerd in de Oost-Europese keuken, afhankelijk van het gerecht, komt deze uit Oekraïene, Polen, Russland of Armenië. Wat ons zo bijzonder maakt is dat... oh wacht... hoort u dat gerasp? Dat is het geluid van uw versgeraspte aardappelkoekjes!!!
Alle gerechten worden Ambachtelijk en volgens Traditionele recepten in hartje keuken gemaakt! Bij ons kun je een goed en vol bord eten verwachten, je weet wel, zoals je dat van je oma gewend bent.... Daarnaast kun je genieten van een heerlijk huiselijke en authentieke sfeer, waar het even weer rustig en gezellig aan toe kan gaan! 

Verras jezelf, of iemand anders en kom eens wat nieuws proberen. Van Oekrïnse Borsh tot Olivje, van Poolse Sirniki tot Russisch ijs Plombir, & van Armeense BBQ en Chebureki tot Huisgebakken Gebak!

In overleg zijn alle gerechten ook te bestellen voor verschillende feestarrangementen zoals verjaardagen, businesslunches, bruiloften, enz. Ook mogelijkheden voor volledig vegetarisch menu en halal vlees. Vraag naar onze catering service.

Kunt u niet wachten tot onze volgende Armeense-BBQ feest?

Vanaf 10 personen is het mogelijk om deze op gewenst moment te reserveren bij ons in het restaurant.
Vanaf 20 personen is het BBQ arrangement te reserveren door de op u gewenste locatie.

Graag staan wij u ook te woord voor alle vragen met betrekking tot onze gerechten en producten. Als u ergens allergisch voor bent, horen wij dat graag van u en bespreken samen de mogelijkheden. De menukaart bevat ook vegetarische gerechten! Voor iedereen wat wils!

Gesloten op dinsdag 

Op dinsdag zijn wij gesloten. Wilt u toch het liefst op een dinsdag reserveren? 
Vanaf 10 personen gaan wij voor u open.

Menukaart

Bent u benieuwd naar onze gerechten?

Bekijk onze menukaart hier